OGRANAK MATICE HRVATSKE

U SVETOJ NEDELJI

Festival ljubavne poezije, glazbe, meda i vina

 
U nedjelju 15. lipnja 2014. godine u početkom u 20 sati održat će se povodom proslave Dana grada na glavnom gradskom trgu u Svetoj Nedelji Festival ljubavne poezije, glazbe, meda i vina, kao jedna od manifestacija Svetonedeljskog kulturnog ljeta 2014. godine.
 
Ogranak Matice hrvatske u Svetoj Nedelji u suradnji s Gradom Sveta Nedelja i Turističkom zajednicom Grada Svete Nedelje ove će godine uz svetonedeljske pjesnike Đurđicu Čavrak Hofer, Stjepana Boškovića, Domagoja Slavića i Zdravka Škrapeca, predstaviti publici poeziju hrvatskih pjesnika različitih govora i narječja, koju će recitirati poznati dramski umjetnici: Katja Zubčić, Zijad Gračić, Slavko Juraga, Ivan Jončić i Kristijan Potočki. Biranu glazbu, nešto popularnijeg karaktera, izvodit će jedan od ponajboljih hrvatskih harmonikaša – Marjan Krajna u duetu sa gitaristom i književnikom Matom Matišićem.
 
Festivalu će svoj doprinos također dati i likovni odjel Ogranka Matice hrvatske u Svetoj Nedelji, prigodnom izložbom slika nastalih na 2. likovnoj koloniji održanoj u svibnju 2014. godine.
 
Srdačno Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate blagovanje kulture, meda i vina!

Izdanja Ogranka MH SVN

Protuslovlja naslovnica

Tamna strana cokolade naslovnica 

fundamentum silobod

deveti avion

skrapec putujem1a

 

 
 
 
ARHIVA 2013. - 2017.