OGRANAK MATICE HRVATSKE

U SVETOJ NEDELJI

Klarinetisti MIHAEL PAAR i BRUNO PHILIPP održali koncert klasične glazbe u Kerestincu

U nedjelju 23. studenoga 2014. godine u župnoj crkvi Uzvišenja svetog Križa u Kerestincu održan je peti po redu koncert klasične glazbe iz ciklusa po svetonedeljskim crkvama i kapelicama. Nastupili su najbolji hrvatski klarinetisti mlađe generacije – Mihael Paari Bruno Philipp.

Raznovrstan program koji se sastojao od skladbi ponajboljih autora literature za duo klarineta, kao i velemajstorstvo izvedbe oduševili su brojnu publiku. Uz djela Rossinia, Chauzaca, Poulenca, Kovácsa i Kreutzera, publika je imala posebnu čast prisustvovati prvoj izvedbi skladbe Mihaela Paara Little Christmas Fantasy u aranžmanu za dva klarineta.

Izuzetan tehnički virtuozitet kao i filigransko građenje detalja glazbene interpretacije potvrdili su izvrsnost dvojice sjajnih klarinetista.

Ogranak Matice hrvatske u Svetoj Nedelji, uz pokroviteljstvo Grada Svete Nedelje i Turističke zajednice grada Svete Nedelje, a u suradnji sa župom Uzvišenja svetog Križa zahvaljuje vjernoj publici koja je svojim prisustvom uveličala ovu glazbenu večer u prekrasnom prostoru kerestinečke župne crkve.

 

Izdanja Ogranka MH SVN

Protuslovlja naslovnica

Tamna strana cokolade naslovnica 

fundamentum silobod

deveti avion

skrapec putujem1a

 

 
 
 
ARHIVA 2013. - 2017.